Elka Sønderby Jacket,

Elka

Ja ik vind Stutterheim tof. Maar ja, ik vind Stutterheim soms ook wat aan de prijzige kant. Zou ik voor de daily commute een regenjas willen hebben zou ik een Stutterheim halen. Maar om eerlijk te zijn, mijn daily commute bestaat uit een 50 meter lopen naar mijn Saab, 30 minuten rijden naar Amsterdam Centrum en dan een slordige 75 meter lopen naar de ingang van kantoor. En voor die 125 meter die ik mogelijk nat kan regenen is een Stutterheim wellicht wat overbodig.

Eerlijk, deze Elka ook. En eigenlijk gebeurt het zelden tot nooit dat ik een jas aan heb bij mijn daily commute. Dus het verantwoorden van een regenjas van 500e is moeilijk voor me. Met het verantwoorden van een regenjas die ik nooit nodig heb van 149 euro gaat me een stuk makkelijker af. En Elka is ook een label uit het hoge noorden, iets minder hoog maar wel hoog, en Elka heeft ook een lange geschiedenis. Dus ook Elka is tof. En laten we wel zijn, in een gemiddeld herfst/winter/lente regent het in totaal al gauw 100 dagen bij elkaar. Dus 125 meter heen, 125 meter terug, maal 100 is al gauw 25 kilometer door de regen. Dat is dus minder dan een halve cent per droge meter, niet duur zeker niet duur.  Anyways, is je daily commute langer met meer kans op regen en je budget krap, check END.

Elka

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.