Filling Pieces Mountain Cut,

Filling Pieces Mountain Cut

Jezus, deze release was me effe ontschoten. Natuurlijk hebben we laatst haast alle modellen van de nieuwe collectie voorbij laten komen, maar ik kan me deze effe niet herinneren van de lookbook foto’s. En kolere, deze is weer eens bikkelhard. Wellicht had die de lookbook-cut niet gehaald omdat het model niet zo vernieuwend is als de rest van de 2016 drop, maar de tering in deze uitvoering is die Mountain Cut erg tof.

Gewoon dat padded quilted thema, maar dan in een fucking goeie blauwe kleur. Ja dit is wel een schoentje voor de lente/zomer, nee we zitten nu midden in de winter. Maar als deze schoen ik mijn kast zou staan, zou ik hem morgen rocken. Ik hou van die Mountain Cut van Filling Pieces en in deze kleur is die gewoon geniaal. De voorraden zijn zojuist uitgeleverd aan END, dus doe je ding daar.

Filling Pieces Mountain Cut

 

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.