Filling Pieces ‘The Metamorphosis’ deel twee,

Van de week gooide ik die teaser video van de tweede drop van de Filling Pieces The Metamorphosis collectie hier al online. Vandaag kreeg ik dus een hele partij foto’s van de collectie binnen. Een slordige 500MB dropte via WeTransfer zo mijn systeem binnen. Ik heb een beetje gefilterd en deze keer eigenlijk alleen de close up shots van de schoenen gebruikt voor een post.

Ja je leest het goed, ik hou een bijzondere hoeveelheid aan informatie achter. Maar ik schrijf ook niet voor transparantie, sorry. Met het formaat aan afbeeldingen wat ik hier kan droppen op de site leken de close-ups mij het beste. Mocht je meer willen zien, hit me up, wellicht gooi ik dan nog wel wat secret shots op de Facebook page van OurBubble.

Zoals bij drop 1 van deze collectie al vermeld, The Metamorphosis collectie borduurt verder op het de succesnummers van Filling Pieces. En ik geloof dat ze goed in de gaten hebben dat er een serie copycats achter hun aanholt. Derhalve komen ze vernieuwender dan waar tegen aan te kopiëren valt. Eigen molds van zolen, verschillende lappen kwaliteitsleder en toffe kleurkeuzes. Ja deel twee van The Metamorphosis collectie is minstens zo tof als het eerste deel. Ik ben erg benieuwd wat de derde drop gaat brengen. Voor nu moet je vooral een reminder in je agenda rammen, want morgen dropt deze batch bij Filling Pieces.

 

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.