G.H. Bass x Edwin,

G

We blijven even in de classics onder de schoenen vandaag. Vorige week kwam namelijk het nieuws bij mij binnen dat G.H. Bass en Edwin een collab zouden droppen. En G.H Bass is keihard. En Edwin is wel tof. No offense natuurlijk richting Edwin, het is een dope label, maar Edwin heeft voor mij niet het verschil gemaakt in een bepaald kledingstuk zoals G.H. Bass dat heeft gedaan.

G.H. Bass is de ongekroonde koning van de penny loafer. Zonder hun geen Penny Loafer. En Edwin, dope denims, maar zonder hun waren er wel denims, laten we eerlijk zijn. Neemt niet weg dat beide toffe merken zijn en het erg vet is dat zij nu de handen ineen geslagen hebben voor een goeie drop. De collab grijpt terug op stijlen uit de jaren zestig. Een tasselloafer en een penny loafer, de ene zwart de ander rood bruin, beiden tof. De beschikbaarheid? Tsja, ik vermoed dat je naar de Edwin shops in London moet, want nergens bij mijn onlineshopconnecties heb ik deze units op stock zien komen. Hier een link voor meer info, en fuck it, ik hoef jullie niet alles voor te kauwen.

G.H.-Bass-x-Edwin

 

Tags from the story
, ,