G-Star Western Shirt,

G-Star Western Shirt

Vanochtend waren we shoppen bij een kleine onafhankelijke retailer uit het Zuid Westen van het land. Vanmiddag shoppen we bij die grote retailer in Nederland die nog wel Nederlands oogt, maar stiekem al een aantal jaar geen Nederlands eigendom meer is. Best vaag eigenlijk hoe dat met al die investeringsmaatschappijen werkt enzo. Niet dat dat er voor mij iets toe doet, maar dat geheel terzijde.

Wat er namelijk meer toe doet dan de winkel an sich, is hetgeen je er koopt. En bij de Bijenkorf kan je dit shirt van G-Star dus op de kop tikken. Wat mij dan weer geen gekke aankoop lijkt. Een grijs denimshirt kan je eigenlijk altijd wel gebruiken. De branding van G-Star is ook minimaal op dit shirt, wat wel prima is dus. En grijs, wat kan ik er meer over zeggen. Rock hem op je blauwe denim of je zwarte denim. Desnoods op je khaki chino. Fucking veelzijdig dus. En te vinden bij de Bijenkorf.

G-Star Western Shirt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.