Gitman Vintage Japanese Linen Popover,

Gitman Vintage Popover

Yes! Godverdomme, nee ik ga nog steeds niet op mijn taalgebruik letten, ook niet in 2016. Fuck dat. En yes. De tering wat een heerlijk shirt van Gitman Vintage.

Ik was weer even aan het browsen door de collectie van Need Supply. Ja we hebben een Need Supply nodig in Nederland trouwens, maar dat geheel terzijde. In die collectie dus bij Need Supply vond ik dit verdomd toffe shirt van Gitman Vintage. En nu is Gitman per definitie dope. Maar hallo, een Indigo geverfd Japans linnen doek omtoveren tot een popover. En hoe! Oké, de prijs is net een tikkie aan de hoge kant en die dollar staat al niet al te gunstig, maar ik heb besloten dat 2016 het jaar is om bankroet te gaan.

En bankroet gaan dat doe je in stijl. Zie maar de V&D, die zijn me toch een partij bankroet gegaan in stijl, daar kunnen velen nog wat van leren. Gewoon ontkennen dat je geen visie hebt en je volledig laten leegzuigen door private equity spelers, dat is failliet gaan in stijl. Anyways, mocht je failliet willen gaan in stijl en geen Vroom of Dreesman heten, dan is dit shirt voor jou. Zoals gezegd spotte ik het bij Need Supply.

Gitman Vintage Popover

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.