Grenson Archie Triple Black,

Grenson Archie Triple Black

Dat Grenson niet een of ander oudbollig Brits label is bewijzen ze wel met hoe ze op alle trends meevliegen als een malle. Was Triple Black nogal een dingetje de afgelopen maanden in sneakerland, gooit deze klassieke schoenmaker er gewoon hun eigen Triple Black versies tegenaan. En ja ik zeg versies, want naast deze hier afgebeelde Grenson Archie Triple Black hebben ze ook de hoge variant, de Grenson Fred in een Triple Black versie uitgebracht. Allebei zijn ze wel tof, maar in een all black variant heeft een boot bij mij altijd een wat slechte associatie.

Mijn voorkeur gaat dus in deze serie uit naar de lage brogue, de Grenson Archie. Alles is zwart aan deze schoen, van bovenwerk, tussenzool, Vibram Wedge zool, tot aan de naden aan toe. Erg tof gedaan. Shiny als een malle. Zoals wel vaker, is deze uitgave gewoon weer op voorraad te vinden bij END.

Grenson Archie Triple Black

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.