Gucci Reversible Silk Twill Bomber,

Gucci Reversible Silk Twill Bomber

Klopt, ik heb deze week nog beloofd dat ik in ieder geval een week lang niet meer over bombers zou schrijven. Maar ik zag deze en ik moest wel. Ik wilde namelijk keihard haten op een bomber. Ik zeg ik wilde, want na een paar minuten vol verbazing staren naar de Mr Porter pagina waar ik deze vond, moet ik bekennen dat ik hem ineens vet vind. (Ja dit was een lange zin, maar lees hem twee keer) Stiekem is op een ongekende wijze deze jas op me aan het inwerken.

Nou ja, dat was tot ik weer wakker geschud werd door het prijskaartje. Voor ongeveer hetzelfde geld kocht ik mijn Saab met 225pk. En iets zegt me dat die Saab een stuk warmer zit dan deze jas. Sowieso, stoelverwarming for the win. Neemt niet weg dat deze jas op het plaatje het best goed doet. Schijnt nog reversible te zijn ook enzo. Best hip, zeker voor Gucci. Oh en wacht, Gucci op OurBubble, haha.. Anyways, Mr Porter voor je dus, wanneer je echt geen beter idee hebt om 2k te smijten.

Gucci Reversible Silk Twill Bomber

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.