mastermind JAPAN Not Dead Hoody,

mastermind JAPAN not dead hoody

Damn, ik dacht werkelijk alle overtreffende trappen van veel te duur al een gezien te hebben. Maar met de nieuwe drop van mastermind JAPAN featuring A-Girls worden echt alle records wel verbroken. Yeezy Season 1 lijkt ineens goedkoop geweest te zijn. En begrijpen, welnee. Ik begrijp hier werkelijk geen ene moer van. Of is die drawstring door de hoody van origine een remkabel van een Lamborghini? I dunno.

Dus wellicht een leuke kijkersvraag, wie kan me vertellen waarom een simpele tee van dit label voor boven de 300 euro gaat? En waarom moet deze hoody bijna een rug kosten? Wel geestig is de print. Er gingen tijden geruchten dat dit streetwear label dood zou zijn. En om dan een hoody te droppen met erop simpelweg de tekst dat je label niet dood is, ja dat is leuk. Wellicht ook meteen de laatste drop van het label ooit, want dit overtref je natuurlijk niet. Zeker die prijs niet, de tering. Anyways, mocht je wel graag een maand huur aan een hoody spenderen, check END.

mastermind JAPAN not dead hoody

Tags from the story