MKI Lamswollen Crewnecks,

MKI Lamswollen Crewneck

Begin deze week pende ik al een item over een bomber van MKI. Vandaag meer nieuws van het MKI front. Die gasten zijn dus even bikkelhard bezig om het middensegment een nieuw leven in te blazen. Wellicht had V&D hier wat mee moeten doen, dunno. 100% zuiver Brits lamswollen truien in prima basic kleuren en even zo prima fits voor ver onder de honderd euro is wel een dingetje.

Dat ja als label zijnde dan ook nog een toffe concept store uit de grond gestampt hebt en bij winkels als END in de schappen ligt, dan kunnen we stellen dat misschien het middensegment helemaal niet dood is, maar gewoon opnieuw uitgevonden moet worden. Kijk feit is, iedere man heeft gewoon een aantal basic items nodig van prima kwaliteit voor een niet al te hoge prijs.

Natuurlijk heb je wel een paar Aldens, Grensons, Tricker’s of whatever in de kast staan. En ja wil je ook weleens een Thom Browne shirt rocken, maar in de dagelijks praktijk rock je niet iedere dag weer een nieuw item van een premium label. Dit wissel je af met basic shit voor een goeie prijs. Nadeel is dat je dan vaak bij ruk merken uitkomt die 0,0 aan kwaliteit leveren, of bij rukwinkels die nog minder leveren.

En nu kan je dus dankzij MKI bij een prima shop, END,  je aankopen doen voor relatief weinig geld en krijg je kwaliteitsspul met goeie pasvorm er voor terug. Het leven hoeft niet zo fucking complex te zijn. Deze sweater is in meerdere kleuren verkrijgbaar overigens. Maakt je leven helemaal makkelijk.

 

MKI Lamswollen Crewneck

 

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.