MKI Wool MA-1 Bomber,

MKIMA Bomber

Kijk ik kan dus geen genoeg krijgen van bombers. Ik heb er zelf maar een paar in de kast hangen, maar heb er geloof op ik OurBubble al een stuk of 100 beschreven. Die dingen staan gewoon lekker op de foto en zien er in real life haast altijd zo uit als op de foto. Zeker die units van MKI. Wat nog toffer is aan die units van MKI is hun prijs. MKI is best een dope label voor een nog dopere prijs.

Zeg zelf, voor onder de twee honderd euro een navy blauwe wollen bomber scoren met een goeie fit en prima details en zonder al te veel branding, geen gekke deal toch? Dat wou ik zeggen. En dus bestempel ik hierbij MKI tot het label om in de gaten te blijven houden in 2016. En hou dan gelijk END in de gaten, want daar gaan ze dit jaar ook nu alweer harder dan vorig jaar.

MKI MA-1 Bomber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.