Nike Air Max ’95,

NikeAirMax

Yo, effe de allerbeste wensen en dat soort zaken. Dat 2016 maar weer een mooi jaar mag worden en dat soort shit. Goeie voornemens doe ik niet aan, mocht ik er één moeten kiezen is het dat ik dit jaar wellicht eens minder over schoenen moet schrijven en zeker minder schoenen moet kopen. Het eerste gaat me denk ik niet lukken, en het tweede, pff hangt van alle releases dit jaar af.

Wie weet ram ik dit jaar alleen nog maart schoenen op OurBubble. I don’t know. Vandaag is het voor de schoenenminnende lezers weer raak op OurBubble. Laten we 2016 aftrappen met het beste sneakerlabel ever. En tegelijk met een van de meest ondergewaardeerde modellen ever. De ’95 is een typische hate it or love it schoen waarbij ongeveer 80% op de hate it knop zal rammen.

Ik vind ze dope. Helemaal in deze volledig witte uitvoering. Zwarte loopzool, zart streepje in de veter en veteroogjes, zwarte Swoosh en zwarte Air Bubbles. De rest is spierwit. Keihard als je het mij vraagt. Ik spotte ze op voorraad bij Stuarts London.

Nike Air Max 95

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.