Nike Air Trainer 1 Mid,

NikeAirTrainerMid

Het is vrijdag en dan heb ik me aan een traditie te houden. De Friday Factory Outlet Find moet weer live. En het was effe zoeken. Er ligt genoeg tofs in de sale, maar van lang niet alle sale schoentjes zijn haast alle maten nog verkrijgbaar. Hoe anders is dat met deze Nike Air Trainer 1 Mid. Gewoon haast een hele maatserie ligt nog op voorraad, en waarom? Schiet mij maar lek, ik weet het niet.

Deze schoen is zo’n typische niets mis mee schoen. Eentje die je wellicht links laat liggen voor full retail, maar voor een slordige 30% off is die eigenlijk wel ok√©. Prima party schoen, zwart bovenwerk dus kan weinig mee gebeuren. En zo’n witte zool is ook niet al te lastig wit te krijgen na een avond door trekken. Nu kan je natuurlijk altijd nog wachten tot die voor 50% off ligt, maar of dan al die maten nog bij Nike liggen durf ik te betwijfelen.

Nike Air Trainer 1 Mid

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.