Nike Cortez,

Nike Cortez

Na het zien van die LD-1000 deze ochtend triggerde ik wellicht ineens de drang om een ‘normaal’ paartje Cortez op de kop te tikken. Niet? Hmm, raar. Op het moment van schrijven was ik heilig in de overtuiging dat je na het item van vanmorgen dacht, kut ik wil een paar Cortez. Oh well, tijd voor een lezersonderzoek dan.

Mocht je wel gedacht hebben, ik moet nu een paartje Nike Cortez hebben, dan scheelt dit mij een lezersonderzoek en verwijs ik je graag door naar FreshCotton. Daar hebben ze namelijk dit erg toffe paartje zojuist op voorraad gekregen. Rood, knalrood met een lompe dikke witte swoosh. Gewoon helemaal goed. Oogt classic, loopt classic, is classic.

Nike Cortez

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.