Nike Dunk Comfort Sneakerboot,

Nike Dunk Comfort Sneakerboot

Laten we bij het begin beginnen. Sneakerboots, ik haat ze. En ja ik weet dat ik eerder redelijk enthousiast over die Max90 serie heb geschreven. En nog steeds hou ik vol dat ik die Sneakerboots move van Nike haat. En ja ik weet dat ik nu redelijk schizo over ga komen, want de Friday Factory Outlet Find van deze week is een Sneakerboot. En ja ik vind deze dus nog tof ook.

Ik weet ook niet wat de stelregel is bij uitzonderingen. Hoe veel uitzonderingen mag je maken op iets wat je vindt, zonder dat hetgeen wat je vindt eigenlijk niet meer is dat je vindt? Ja lees die zin drie keer, ik snapte hem eerst ook niet.

Maar wanneer is de maat vol. Wanneer moet je gewoon bekennen dat je het al die tijd mis had en dat deze schoenenrange best dope is. Want deze Nike Dunk Comfort Sneakerboot is best dope. Oké geen 160 euro dope, maar zo met deze outlet prijs kan ik hem stiekem wel waarderen.

Nike Dunk Comfort Sneakerboot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.