Nike Roshe LD-1000 QS,

NikeRosheLD QS

Mocht je helemaal niets met Nike hebben, dan is vandaag niet je dag. Mocht je helemaal alles met Nike hebben, misschien is dan vandaag je dag. Mocht je alles met Nike Cortez hebben, dan is dit sowieso effe een momentje om op te letten. Een tijd terug gooide Nike ineens een Cortez op een Roshe zool en dropte ze die in een Fragment collab. Ding binnen no time uitverkocht. Daarna gooide ze diezelfde mix, maar dan als general release. Lelijke baggerschoen kan je nog overal in de uitverkoop vinden. En nu, nu droppen ze dezelfde schoen in een Quickstrike release die stiekem heel tof gemaakt is.

Een oldskool schuimrubberen toch, een lomp dikke Swoosh en dat alles in zwart wat ze dan weer gemonteerd hebben op een Red Brick achtige Roshe zool. En gek genoeg werkt de schoen op deze manier helemaal prima. Dit is stiekem zo’n schoen waarvan je over een week of wat spijt hebt dat je hem niet gekocht hebt en hoopt dat je hem nog in een obscure shop gaat vinden. Of nog erger, dat je je lokale reseller een ping doet met de vraag of die er aan kan komen. En geloof me, bespaar je die moeite. Ga gewoon nu naar END en tik die schoen op de kop.

Nike Roshe LD-1000 QS

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.