NN.07 Crewneck,

NN Crewneck Header

Deze crewneck van NN.07 greep om de een of andere reden mijn aandacht. Pas de Nationalit√® in een print over de borst van een sweater, het viel me op. Zonder al te politiek te worden, Fransen en nationaliteiten is wel een dingetje. Beetje inlezen in het label NN.07 leerde me dat NN staat voor No Nationality. De print op de borst is niets meer dan hun merknaam vertalen naar het Frans. Wel of niet een statement? I dunno. Feit is dat die trui best dope is. En voor mij op hetzelfde niveau staat als die ‘apparaat’ crewneck van Han.¬†Gewoon een simpel woord of combinatie van woorden op een crewneck in een eenvoudig lettertype, gek genoeg werkt het nog steeds. Nu niet allemaal die screenprinted-copyshop sweaters op Etsy gooien, er komt wel iets meer bij kijken namelijk. Beter gooi je je centen niet naar de copyshop, maar richting Mr Porter waar ik die sweat van NN.07 gevonden heb.

NN.07 Crewneck

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.