Orgueil Melton Coat,

Orgueil Melton Coat

Jezus, die Frans Boone heeft het ook wel lekker daar in Sluis. Die gast zit een beetje de hele dag toffe merkjes uit te zoeken voor zijn shoppie. Geniet een beetje van zijn collectie in de shop. Gooit af en toe wat plaatjes op de Insta. En loopt binnen als een malle. Niet omdat die Hollanders zijn toko leegkopen, welnee. Die gast heb zijn shoppie vlakbij de Belgische grens. En die Belgen geven meer knaken uit dan wij Hollanders. Daarnaast geven die Belgen hun knaken uit aan betere producten dan wij Hollanders.

Wij Hollanders staan voor een appel en een ei te knokken bij de H&M en de Primark uitverkoop. Belgen niet. Belgen hebben stijl. En wij maar grappen maken over domme Belgen. Maar ondertussen lachen zij hun ballen uit hun broek in hun dikke wagens van Sluis terug naar Knokke. Ik snap die Belgen wel. Ik gok ook dat er meer Belgen rondlopen met deze Orgueil Melton Coat dan Hollanders. En ik geef ze geen ongelijk. Wat een ongelooflijk tof jassie. En uiteraard op voorraad bij Frans Boone. Zolang de Belgen nog niet langs geweest zijn.

 

Orgueil Melton Coat

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.