Polo Ralph Lauren Sweater,

Ralph Lauren Sweater

Ik hou van simpele basic sweaters. Helemaal met een goeie raglan mouw en gestikte v in de boord. En wanneer de mouwen nog contrasterend zijn bij de rest van de sweater, scoort die helemaal pluspunten. Daarnaast hou ik nogal van Ralph Lauren. Zonder enige reden. Ik vind het gewoon een tof label.

Ralph Lauren Sweater

Minder tof is de manier waarop de Bijenkorf deze sweater van Ralph Lauren op de foto gezet heeft. Wanneer je ooit met een bubble gum roze gestreept shirt zo onder je sweater gaat lopen met die mouwen lekker casual omgerold, kan je weer beter naar de stijl adviezen van je grote zus luisteren. Dit doet overigens verder niets af aan deze trui, deze trui moet je gewoon in je kast hebben liggen. Oké, de prijs is niet de meest vriendelijk, maar verdomme hij is wel vet. En zoals gezegd, te vinden bij de Bijenkorf.

Ralph Lauren Sweater

 

 

Tags from the story