Scotch & Soda Crewneck Sweater,

Scotch & Soda Crewneck

Vanmorgen heb ik voor de tweede maal deze winter de ruiten van mijn Saab ijsvrij mogen krabben. Het is voor het eerst deze winter tweemaal op rij onder nul geweest vannacht. En je kan je klok erop gelijk zetten, dit is natuurlijk het meest logische moment om de lente en zomer collecties uit te leveren aan de winkels. Serieus, zou ik een shop hebben, zou ik knettergek worden van de merken die op de meest onlogische momenten kleding leveren, maar hey, ik hoef er alleen maar over te schrijven.

Nu moet ik zeggen dat wellicht deze sweater van Scotch & Soda beter in de smaak zou vallen bij de lezers hier wanneer het gewoon 20 tot 25 graden buiten zou zijn en jullie na werk of de studie gewoon effe een terrasje zouden pakken, wellicht nog een bescheiden barbecue in het park, dat soort dingen. Bij die dingen zou een garment dyed mint groene crewneck sweater namelijk prima passen. Bij het weer van vandaag niet. Oh well, bookmark deze page dan met een reminder in de agenda ergens halverwege april. Hoewel dan waarschijnlijk deze trui alweer plaats heeft moeten maken in de schappen voor winterjassen. Mocht je overigens morgen het vliegtuig instappen naar een zonnige bestemming, cross dan nu alvast even langs de Bijenkorf, want daar ligt die sweater op voorraad.

Scotch & Soda Crewneck

 

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.