Scotch & Soda Polka Dot Denim Shirt,

Scotch & Soda Polka Dot Denim Shirt

Ik ben helemaal voor polka dots en al helemaal voor denim shirts. Wanneer die twee gecombineerd worden sta ik haast te juichen en als het dat gedropt wordt door een waar Hollands Glorie label kan mijn geluk niet op. En zo geschiedde het.

Scotch & Soda dropt dus dit belachelijk toffe shirt. Ja de prijs is kut. 140 voor een denim shirt is nu niet de steal of a lifetime, maar vooruit, polkadotdenim dus het valt te rechtvaardigen. Althans, ik kan het mijzelf opnieuw uitleggen wanneer de creditcard wordt afgeschreven, no worries. Witte, blauwe en roze stippen op een blauw shirt, snel naar de Bijenkorf voordat die uitverkocht is. En ik ben bloedserieus ja.

Scotch & Soda Polka Dot Denim Shirt

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.