Tricker’s x Frans Boone,

Tricker's x Frans Boone

Na die lofzang van mij vorige week over die shop in Sluis is iedereen afgelopen weekend natuurlijk richting Frans Boone gescheurd? Mocht dit niet het geval zijn, dan raad ik je toch echt stellig aan om die kant op te crossen. Het wil namelijk zo, in de shop daar ligt weer een exclusief paartje schoenen op je te wachten. Het betreft hier wederom een collab met Tricker’s en verdomme wat voor één.

Herinner je die longwing nog? Nou zijn minder uitbundige broertje ligt nu ook op voorraad in Sluis. De Tricker’s x Frans Boone Plain Toe Derby in Cotto Cordovan. Het longwing brogue gaatjes motief ontbreekt op deze schoen, maar daarvoor in de plaats krijg je wel twee extra veteroogjes per schoen. Een verdomd strakke schoen mag ik daar aan toe voegen. Prima voor nu, maar ook in de lente kan je deze nog wel een tijd door dragen. En hoe meer je hem draagt, des te mooier die zal worden. Uiteraard exclusief bij Frans Boone in Sluis, gelukkig hebben ze ook een webshop.

Tricker's x Frans Boone

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.