Viberg Trench Boot

Viberg Trench Boot

Viberg, het blijven wel tamelijk ultieme bootmakers uit Canada. De prijs is uiteraard tamelijk hoog, maar je hebt dan voor dat geld ook wel een schoentje wat de liefdesbaby van Red Wing en Alden zou kunnen zijn. Ik denk dat het label zich zo ook het beste laat omschrijven.

En hiermee wil ik niets af doen aan de puike kwaliteit van een paar Red Wings, begrijp me niet verkeerd. Maar er komt een moment dat ook de kwaliteit van een paartje Red Wings je niet meer kan bekoren, of wanneer je nog effe wat exclusiever wilt gaan. Dat is dan het moment dat je richting END gaat om deze Viberg Trench Boot op de kop te tikken. Want exclusief is die en voor die prijs mag je ook wel geloven dat het met de kwaliteit dik in orde is. Een mooie lap Natural Chromexcel Roughout voor het bovenwerk wat dan Goodyear welted komt op een commando zool. Geen gek paartje, integendeel.

Viberg Trench Boot

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.