Yuketen Maine Guide Veg Tan,

Yuketen Maine Guide

Godallerjezus wat is deze gruwelijk. Yuketen, ik dacht haast dat het dood was. Ik zag bijna nergens meer nieuwe toffe drops binnenkomen en nu out of he blue ligt er toch een bak tof spul van Yuketen bij END, niet te doen. Een van mijn absolute favorieten van de nieuwe collectie is deze Yuketen Maine Guide Oxford in het natural vegetable tan.

Als deze schoen door de jaren heen geen tof patina meer krijgt dan doe je het dragen van schoenen gewoon verkeerd. Kijk een sneaker moet voor mij altijd clean als een malle blijven. Maar ieder willekeurige andere schoen van een beetje degelijke kwaliteit leder mag gaan leven. En dat leven, fuck dat moet echt iedereen wel gaan lukken met deze schoen. Hiervoor hoef je geen moeilijke trails te gaan lopen door White Mountain National Forest, voor de liefhebbers een tof natuurpark in Maine, USA. De staat waar deze schoen naar vernoemd is en waar haast alle toffe ‘Murica schoenenlabels vandaan komen. Dus ben je op zoek naar een goeie moc toe waar je eenvoudig een tof patina op kan krijgen, check END.

Yuketen Maine Guide

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.