ADIDAS Consortium x Sneakernstuff EQT ‘Tee Time’,

ADIDAS Tee Time

Wow, gewoon wow. Deze ligt dus nog gewoon in haast alle maten op stock, terwijl die andere uitvoering van deze collab al lang en breed is uitverkocht. We hebben het hier over de ADIDAS ‘Tee Time’ pack. Een collab met Sneakernstuff. Logisch op zich dat die Ultra Boost nergens meer te vinden is. Dankzij Yeezy is dat een van de meest hype modellen van het moment. Maar dat deze EQT gewoon nog wel te krijgen is verbaast me.

De details in afwerking zijn bij deze unit uit de ‘Tee Time’ pack zoveel vetter dan die toch redelijke simpele Ultra Boost. De EQT kent een lederen voering, toffe brogue details, mooie lappen leder en ziet er al met al gewoon uit als een goeie spectator gone running. Koop deze nu snel bij END. over een paar weken heb je spijt dat je ze hebt laten liggen.

ADIDAS Tee Time

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.