Baretta Jeans Prinsestraat,

Baretta

Je leest de titel en denkt, gast da’s UPTOWN die zit er al een tijdje. Maar nee heus, die OG Baretta shop zit daar nu dus ook in de Prinsestraat. En nu heb ik vernomen van lieden uit het Haagse dat de Prinsestraat nu officieel de tofste straat van Den Haag is.┬áIk weet het niet, ik kom niet uit Den Haag en sterker nog, ik kom alleen maar in Den Haag wanneer ik naar UPTOWN of Baretta ga. No jokes.

Ik woon niet eens in Amsterdam maar kom gewoon praktisch nooit buiten de Ring. Nu rij ik geen Green Wheels of Car2GO dus het gaat nog niet heel slecht met me. Dat inburgeren is lastig wanneer je er niet woont.

Maar ik dwaal af. Baretta was dus sinds jaar en dag te vinden op de Vlamingstraat, maar daar de Primark om de hoek het imago van de shop dusdanig ver naar beneden haalde en ze de druk van al die teleurgesteld discountshoppers niet meer aankonden hebben ze besloten een toffe nieuwe locatie voor de OG Baretta te vinden. Nu heb ik wat foto’s gevonden en kolere, die shop ziet er effe lekker uit. Naar het schijnt is er een bescheiden openingsfeestje daar in die shop morgen. Kom ik toch weer eens in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.