Clarks Originals Kilve Shark Desert Boot,

Clarks Originals Ripple Sole Header

Nee natuurlijk joh, we kunnen nog wel een lijpe versie van een Desert Boot gebruiken. Ik wilde keihard gaan haten, maar de tering, ik vind deze gruwelijk. Sowieso, een Ripple Sole onder een schoen knallen is lastig, maar de schoen dan nog draagbaar houden ook. Shit. Dit is denk ik een van de eerste keren dat ik een schoentje met een bekende silhouette zie die niet door een Ripple Sole vernaggeld wordt. Nee sterker nog, deze Clarks Originals komt best lekker uit de verf met deze lompe zool eronder. De veters hadden wel anders gemogen van mij, een gewone waxed flat lace was prima geweest, of had desnoods een vierkante lederen veter er door gestoken. Ik snap de match met hiking rope laces en een Ripple Sole wel, maar die ligt wel redelijk voor de hand niet waar? Gelukkig kan je veters altijd makkelijk achteraf wijzigen en is deze schoen voor de rest stiekem bikkelhard. Uiteraard op stock bij die bazen van END.

Clarks Desert Boot Ripple Sole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.