Common Projects Derby Shine,

Common Projects Derby

Nu weet ik dat ik vandaag normaal een toffe aanbieding op je beeldscherm drop, maar fuck it. Het is tijd om geld te laten rollen als een malle. Vandaag is het een Premium Friday, geen Friday Factory Outlet Find. En we trappen af met een belachelijk fijne release van Common Projects. Deze schoen moet je hebben wanneer je voor een baas hebt en die de neiging heeft te zeiken over je iets te sportieve schoeisel.

Ook als je je niet voor een baas werkt maar gewoon toffe schoenen wilt rocken kan je deze Common Projects prima op de kop tikken. Hel, zelfs wanneer je normaal onder de brug slaapt verdienen je voeten een paar schoenen als deze. Een klassieke derby maar dan uitgevoerd met een wedge rubberen zool en gemaakt van zwaar goed opgepoetst Italiaans leder. En omdat de prijs wat aan de hoge kant is, krijg je er van Common Projects gewoon twee setjes veters bij. Rock die schoenen onder je denim, onder je pak, onder je grijze flannel of onder je Adams kostuum for all I care. Zolang je ze maar rockt als een baas. Check ze bij END., voordat ze weer uitverkocht zijn.

Common Projects Derby

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.