Denham Ellis Shirt,

Denham Ellis Shirt Header

Volgens mij heeft het geen zin meer om te ontkennen dat ik een fan ben van Denham. Godverdomme wat is dit een belachelijk lekker label. Wat ben ik blij dat ik in Nederland woon en gewoon haast iedere willekeurige goeie shop in kan lopen en een item van Denham op de kop kan tikken. Yeah sure, een exclusief label is leuk, maar ik vind het gewoon fijn dat als ik iets vet vind, ik niet meteen stad en land af hoef te reizen om het op de kop te tikken.

Ding is wel dat helaas nog niet alle shops snappen dat de selvedge denims van Denham werkelijk bijzonder zijn, en dat de meeste shops de iets goedkopere uitvoeringen van hun denims op stock leggen. Zal wel iets te maken hebben met de masse die geen moer geeft om selvedge en gewoon geen 200+ voor een fatsoenlijke denim wil neertellen. Kan ik me voorstellen no worries. Wel vet dat gewoon de tops altijd wel goed beschikbaar zijn. Neem dit Ellis shirt van Denham bijvoorbeeld. Gewoon op voorraad bij de Bijenkorf. En het shirt is dope. Gewoon een simpel streepje, witte knopen, weinig bijzonders. Prima op die verwassen denim of die khaki chino van je. De fit van Denham is altijd on point dus maak je daar geen zorgen over. Mocht overigens een filiaal van de Bijenkorf te ver weg voor je zijn, check het gewoon online. (kut die rijm zat niet in de planning..)

Denham Ellis

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.