Diadora S8000 Made in Italy,

DiadoraS

Ik ga even slecht hier. De linkerkant van mijn hersenhelft vindt deze schoen belachelijk vet. De rechterhelft daarentegen vindt deze schoen slechts belachelijk. En ik weet het niet meer. Kijk die linkerhelft zegt: “Vet schoentje, mooie shape, goeie kleuren en gemaakt in ItaliĆ« van premium materialen.”. De rechterhelft zegt enkel: “Gast, Diadora voor 200e, really?”.

Wellicht verklaart dit ook meteen waarom deze schoen wel bij END. nog in haast alle maten verkrijgbaar is. Kijk END. is wel kritisch op wat ze inkopen, ze hebben een naam hoog te hoduen, maar tegelijkertijd hebben ze mogelijk te maken met klanten die nog kritischer zijn en voor 200,- euro genoeg andere toffe schoenen kunnen vinden. En Diadora is naar mijn bescheiden mening nou niet het meest aansprekende label. Mocht je alle holy grails al hebben kunnen halen, dan wellicht zal deze niet misstaan in je kast. Maar zoals vaker zal ik er volledig naast zitten en gaat deze schoen ineens hype-status halen. Dat kan natuurlijk. Mocht je er heel anders over denken, let me know!

Diadora S8000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.