Filling Pieces ‘The Metamorphosis’ op voorraad,

Filling Pieces Low Top Degrade

Jawel, nadat afgelopen vrijdag de release was van drop nummer twee van de Filling Pieces ‘The Metamorphosis’ Collectie, komen de juweeltjes uit deze serie nu langzaam aan ook bij de online retailers op voorraad. En meteen spotte ik bij FreshCotton een van mijn persoonlijke favorieten.

De Low Top op de nieuwe Space zool in een soort van dip dye colorway. De kleur van de schoen verloopt van diepdonkerblauw vrij rap naar spierwit. En deze schoen geeft precies het omgekeerde effect van een spierwit paar sneakers onder je rauwe denim dragen. ik ben ook oprecht benieuwd wat het effect van deze schoen gaat zijn wanneer je deze enkel met je nieuwe rauwe denim gaat rocken. iets zegt me da het blauwe verloop dan nog toffer uit gaat komen. Sowieso een plus één voor die Space zool welke Filling Pieces bedacht heeft. Weer eens wat anders dan die cup zool. Deze Low Top Degrade Blue White an Filling Pieces kan zo maar eens mijn favoriete zomerschoen gaan worden, wat een rammer! En zoals gezegd nu op voorraad bij FreshCotton.

Filling Pieces Low Top Degrade

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.