Filling Pieces x United Arrows & Sons,

Ik geloof dat ik niet al te lang geleden riep dat die mensen bij Filling Pieces overuren aan het draaien zijn, maar de release deze week onderstreept dat weer eens. Midden tussen het releasen van dire ‘The Metamorphosis’ collecties door, dropt Filling Pieces een belachelijk vette collab met United Arrows & Sons. Maar echt. ik weet niet hoe ik nog geloofwaardig kan overblijven komen door iedere drop van Filling Pieces als vette drop te bestempelen, maar verdomme, deze is echt bikkelhard.

De Low Top komt in drie uitvoeringen. Allen met rose goudkleurige veteroogjes, alle met dezelfde colorway, maar toch alledrie anders. De release kent een tan su├Ęde, veg tan lederen en beige nubuck uitvoering. Bij allen heeft de neus een dip dye in indigo meegekregen, bij de een wat verder dan bij de ander. De release zal zwaar gelimiteerd zijn. Mr Porter en Filling Pieces zijn vanaf overmorgen de online plekken waar die te halen valt. Verder kan je in de shops van Colette, Storm Copenhagen en uiteraard United Arrows & Sons terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.