G-Star Landoh Flannel,

G StarLandoh

Ja joh, nog maar effe een item van Hollands Glorie. Na die schoenen van vanmorgen kon een tof shirt van een andere grootheid uit NL niet uitblijven. Het Landoh shirt van G-Star is in haast alle stoffen wel te krijgen, maar deze versie welke ik op voorraad spotte bij de Bijenkorf heb ik nog niet eerder voorbij zien komen. En een zoek actie hier op OurBubble leverde ook redelijk weinig resultaat op. Natuurlijk heb ik weleens geschreven over het Landoh shirt, maar wel een totaal andere.

Dit maal komt de G-Star Landoh in een prima rood blauw geblokte flannel. Eigenlijk precvies het shirt wat je nog nodig hebt, daar je van goede shirts geen genoeg kan hebben. Hier een kleine tip van mijn kant. Hol als een bezetene richting de Bijenkorf, of klik die link aan.. dat heb ik eigenlijk liever.. THANK$!

G-Star Landoh

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.