Head Porter Plus Crewneck,

Head Porter Plus

Sorry, ik weet ook wel dat ik belachelijk veel pen over de nieuwe collecties die binnendroppen bij END., maar kan je het me kwalijk nemen? Noem mij 5 webshops die een betere collectie op poten hebben gezet en ik zal ze alle vijf uitgebreid reviewen. Maar tot die tijd moet je niet vreemd opkijken wanneer er om de dag wel een post over een item van END. voorbij komt.

Moet je zien wat ze nu weer hebben. Van het belachelijk lekkere Head Porter Plus hebben ze deze nog belachelijk lekkerder crewneck binnen gekregen. En gebriede trui met een toffe colorblock waarbij de colorblock nog effe extra benadrukt wordt door het verschil in brei-technieken. Waar de sweater begint als een kabeltrui eindigt die met een redelijk degelijke grijze visgraatsteek. Allemaal van 100% wol en Made in Japan. Jazeker, deze trui kost de hoofdprijs, maar is daarom niet minder vet.

Head Porter Plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.