Levi’s Vintage Climate Seal Bomber,

Levi's Vintage Bomber

Yes, Levi’s hierdoor hou ik zo van jullie. De hele fashionwereld gaat komend seizoen los met Souvenir Jackets, die dingen gebaseerd op na-0orlogse trips richting Japan. Voor meer info over Souvenir Jackets verwijs ik je graag door naar dit juweeltje van een pagina bij Japanlover.me.

In het kort werden bombers gedragen door Amerikanen in het na oorlogse Japan versierd met typische Japanse borduursels. We zagen ze al vorig jaar op de verschillende shows, maar dit jaar zal het helemaal los gaan in Souvenir Jacket land, te meer daar Kanye gespot is in een versie van Saint Laurent, aldus Men&Style. (dit blijkt een site te zijn die vroeger tof was en nu een dode link is, -ed.)

Nu zou Levi’s met hun Vintage Clothing lijn prima mee kunnen doen in deze trend. En die trend is dope, begrijp me zeker niet verkeerd. Maar Levi’s doet er niet aan mee. In tegendeel, zij droppen ineens een Bomber zoals deze was onderweg op die trips naar Japan. Nog niet voorzien van borduursels niks. En fuck, dat maakt deze minstens net zo tof en tegelijk velen malen tijdlozer. Ik spotte die jas overigens bij END.

Levi's Vintage Bomber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.