Maison Kitsuné Parisien 5 Panel,

MaisonKitsunéPanelCap

Ik draag bijna nooit meer caps. Vroeger kon ik de deur niet uit zonder. Maar vanaf het moment dat ik mij in een lichtelijk corporate omgeving bewoog werden caps niet meer geaccepteerd door de werkgever. Die afkickperiode was redelijk hard, maar nu ik tegenwoordig zonder issues de hele dag met een cap op door de kantoortuin kan tijgeren heb ik bijzonder weinig behoefte aan het rocken van een cap. Wellicht komt dat door het feit dat mijn haargrens absoluut niet bang is voor mijn voorhoofd en de grijze haren nog op 1 hand te tellen zijn. Maar stel nu dat mijn haardos een stuk minder weelderig zou zijn, dan had ik deze cap van Maison Kitsuné waarschijnlijk aan de collectie toegevoegd. En anders deze van Wood Wood. Beide zijn 5 panels en daarom ook beide even dope. Maar omdat die van Maison Kitsuné van Maison Kitsuné is, kies ik die om hier op OurBubble af te beelden. END. is trouwens de place to be voor je Maison Kitsuné online aankopen.

Maison Kitsuné 5 Panel Cap

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.