Nike Air Max ’95 Essential,

NikeAirMaxEssential

Hou effe op hoor. Hoe kan deze release in vredesnaam een generieke Essential release zijn. Geen QS of tier-0 niets. Hoe dan? Nee echt. En dan komt die colorway Phantom & Wolf Grey ook nog in een Max ’95 en een Max ’90.

Natuurlijk kies ik voor de ’95. Hoewel die ’90 ook zeker punten scoort met die gumzool, wint toch de Max ’95 mijn hart in deze battle. Check die colorway, het zou bijna een kleurtje uit 2002┬ákunnen zijn. Niet een OG kleurtje maar wel een periode waarin belachelijk lekkere ’95’s gedropt werden.

Ook tof dat Nike nu eens een colorway als deze niet alleen in damesmaten dropt, maar gewoon een normale maatserie. En omdat het een Essential is ligt die gewoon nog op stock bij END en FreshCotton. Zo ook de Max 90 bij beide shops.

Nike Air Max 95 Essential

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.