Nike Flyknit Chukka Sneakerboot,

Nike Flyknit Chukka

Het is weer vrijdag en dus weer tijd voor een Friday Factory Outlet Find. Dit maal ben ik in de rekken op de damensafdeling gaan struinen. En wat blijven dat wonderlijke wezens. Vrouwen kunnen er dus voor zorgen dat een schoen als deze tegen een prima discount prijs in de sale rekken belanden.

Dit was de schoen waar eigenlijk een Supreme logo op had moeten staan. Maar nee Nike besloot deze colorway enkel in damesmaten te maken. En de dames besloten deze schoen niet te komen. En nu ligt die dus voor een dikke zestig euro minder in de sale rekken. En we hebben mazzel, althans de mensen met maatje 41 en 42. Want die grote damesmaten zijn dus nog op voorraad en zijn er voor ons voor het oprapen. Slaap niet, ga naar Nike.

Nike Flyknit Chukka

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.