Red Wing Weekender Chukka,

Red Wing Weekender Chukka

Tof, heel tof, dit nieuwe modelletje van Red Wing. Deze Weekender Chukka is een van de nieuwste aanwinsten binnen de Red Wing familie. En stiekem is dit wel een bijzonder prima schoentje. De Chukka is een van de zachts ogende schoenen van Red Wing ever, en dat bedoel ik op een goede manier. Al hun schoenen zijn standaard keiharde workwear rammers, maar deze Chukka zien eruit als de perfect slof voor een casual middagje stad op de zaterdagmiddag.

De schoen heeft ergens wel wat weg van mijn favoriete Chukka, de SeaVees 3 eye Chukka. De schoen komt in meerdere kleuren welke oude bekende zijn binnen het Red Wing portfolio. Mijn absolute voorkeur gaat uit naar de hier afgebeelde Hawthorne Muleskinner, maar de Copper Rogh & Tough mag er ook zeker wel wezen.

Red Wing Weekender Chukka

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.