RRL Slim Fit Denim in Zwart,

RRL Slim Fit Denim Black

Mr Porter bestaat nu 5 jaar en dacht even leuk uit te pakken met allemaal collabs enzo. Serieus, ze hebben een pagina vol met collabs waarvan de een nog lomper is dan de ander. Geen van de collabs voor het vijfjarig bestaan waren dusdanig tof om mij tot schrijven over te krijgen.

Wel tof in de collectie van Mr Porter, geen collab, is deze RRL Slim Fit Selvedge Denim in het zwart. Met een black on black yarn ding. Dus niet een witte draad in de weving, wat dan weer het slijtproces van deze broek heel anders maakt dan die van bijvoorbeeld de Denham Rivetto D’Oro in het zwart. ┬áDe traditionele patch van RRL komt ook in een black on black variant. Best tof eigenlijk. Deze broek is rock ‘n roll zonder dat het er te dik bovenop ligt weet je wel. Anyways, deze RRL Denim is toch toffer dan die vage BMW Collab?

RRL Denim

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.