RRL Walters Wool Blend Varsity,

RRL Walter Woll Blend Varsity Header

Ik zei vanmorgen nog, dit gaat geen goedkope dag voor je worden. Premium Friday is alive en schopt als een malle. Kan je je die belachelijk harde RRL LDN Wakefield Varsity nog herinneren? Nou daar is dus ook een volledig wollen versie van. Niet meteen gaan juichen kleine vegan daar, de trim van de steekzakken heeft nog wel wat leder in zich. Wel mag je creditcard gaan juichen. Deze jas is namelijk al gauw 200 euro goedkoper dan die Wakefield jas. Niet dat het hiermee de steal van de century is. Maar al met al is die ineens binnen de bijna betaalbare reeks gekomen. En godverdomme wat is deze jas mooi. Zo op de foto lijkt die rechtstreeks uit de eind jaren veertig te stappen. Ralph Lauren heeft met die RRL lijn echt wel de juiste snaren weten te raken. En wat is het fijn dat Mr Porter gewoon RRL stocked en shipped naar Nederland. Thank me later.

RRL Walters

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.