Saint Laurent Field Jacket,

Saint Laurent Field Jacket

Nu heb ik in beginsel niet zoveel tegen Saint Laurent. Oké, ik snap gewoon niet zoveel van Saint Laurent. Dat hele gedoe met Yves en shit, come on. Beetje re-branden is leuk, maar re-branden om het re-branden is gewoon een beetje matige actie. En hoezeer ik best een paar items heel tof vind van Saint Laurent en het vroegere Yves Saint Laurent, moet ik zeggen dat ik het de laatste tijd wel belachelijk veel van hetzelfde vind.

Prima wanneer je denims maakt en iedere collectie weer een nieuwe serie denims afleverd, dan ben ik blij dat het veel van hetzelfde is. Maar wanneer je een vooraanstaand huis bent, dan verwacht je wel wat meer dan een camo field jacket met wat hippe patches en shit. Kom op man, er zijn toch al labels genoeg die camo field jackets met wat patches erop leveren. En ja er zijn ook labels die het voor slechts een tiende van de prijs doen. Ik moet ook zeggen dat ik na enig onderzoek ook nog niet erachter ben gekomen waarom deze simpele katoenen jas met opnaaistukken een slordige 1100,- euro moet kosten. Maar ik zal wel weer achterlopen, dat kan natuurlijk. Mocht je zelf moeite hebben met het vinden van goedkopere exemplaren, geld teveel hebben en deze wel tof vinden, check dan Mr Porter.

Saint Laurent Field Jacket

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.