Saint Laurent Varsity,

Saint Laurent Varsity

Weet iemand wat een nier doet op de tweedehands markt? Ik heb er altijd goed voor gezorgd, maar gezien ik er toch twee heb, lijkt me een van die twee een tikkie overbodig. En gezien ik nog geen Saint Laurent Varsity in de kast heb, dacht ik dat dit wel een goede ruil zou kunnen zijn.

Oké sparen voor die jas zou ook kunnen, maar ik wil het nu. En sparen duurt minstens twee weken, da’s kut. Soms zijn labels nog wel te porren voor een beetje product placement deals, maar toen ik met de pr afdeling in Parijs belde werd ik uitgelachen, ik vermoed dat mijn Frans niet te best is.

Bonjour, ici Camiel, je voudrais une Varsity de Saint Laurent pour le product placement.

Oui Oui trés succesvol blog.

Non, pourqoui pas? Mérde, trés malade.

Dus mijn nier voor deze jas, kan ik richting Mr Porter.

Saint Laurent Varsity

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.