Vans Sk8-Hi Checkerboard,

VansSk Hi

Godverdomme, deze moet je hebben. Maar echt. Er is haast geen enkel model van Vans dat zo erg Vans is als deze Vans. De zwart wit geblokte variant van de Sk8-Hi. Wat een enorm stuk schoeisel geschiedenis is dit. Natuurlijk het zijn geen Jordans, het zijn geen Max ’87’s, maar hier voor je heb je toch een bak historie, het is ongekend.

Niet voor niets verklaarde Koston, Nike SB Pro Rider, deze schoen als een van de beste sneakers ever in een interview met Hypebeast laatst. En dat wil wat zeggen, gezien de beste Koston dik door Nike betaald wordt en de rest van de top 5 toch echt uit Nike schoentjes bestaat. Ken je al die Golden Goose schoentjes met die zwart witte blokjes enzo? Allemaal stuk voor stuk kopie├źn van deze OG. En laat FreshCotton nu gewoon weer effe een maatserietje van deze juweeltjes op voorraad hebben, heel tof.

Vans Sk8-Hi

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.