Wallace & Barnes A2 Twill Bomber,

Wallace&BarnesABomber

Wallace & Barnes is de vintage afdeling van J. Crew. En J. Crew is die ene keten in de States waarvan ik niet begrijp dat er nog geen variant van in de Kalverstraat zit. Op iedere trip door de States moet ik een J. Crew shop in. Het is simpel, alles in die shop klopt gewoon. Hun eigen label spullen zijn prima en die wisselen ze af met wat toffe labels in mid tot high end. En een van die eigen labels is Wallace & Barbes dus. En laten ze daar nu een prima Bomber me gedropt hebben.

Volledig gebaseerd op de OG A2 Bomber jackets, maar dan niet van een dikke lap leder. Welnee gewoon licht uitgevoerd in een nylon katoen blend. Prima, semi waterafstotend, semi winddicht. Precies niet de jas voor nu, maar wel voor wanneer de lente langzaamaan gaat doorbreken. Goed kleurtje ook, dat mag gezegd worden. En om het ingewikkeld te maken is dit eigen label van die winkelketen ook verkrijgbaar in anders shops dan die van de keten, zoals bij Mr Porter. Maakt het bestellen wel zo makkelijk voor ons.

Wallace & Barnes A2 Bomber

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.