Wednesday Whiskey Paddy Lo,

Het is een pure toevalstreffer dat deze post online komt op een woensdag. Was het volledig intended, dan had ik nu ook met een goeie Single Malt in mijn handen achter de beeldschermen gezeten.

Maar een tijd terug schreef ik al eens over Wednesday Whiskey, hierna is het lange tijd stil geweest vanaf de OurBubble kant. Dat wil niet zeggen dat ze bij Wednesday Whiskey stil gezeten hebben, in tegendeel. De collectie is uitgebreid en ook het aantal verkooppunten is sterk toe genomen. En geheel terecht lijkt mij.

Voor het voorjaar hebben ze overigens weer een aantal toffe releases in petto, waaronder deze nieuwe uitvoering van de Paddy Lo. Een lage schoen met crêpe wedge zool en een belachelijk lekker voetbed. Het bovenwerk van deze zomerse release is gemaakt van een superzacht suède met een hele toffe geperforeeerde checkerboard motief. Tel daar de goeie pastel kleuren bij op en je hebt een succesnummer voor de zomer. Verkrijgbaar bij meerdere winkels en gewoon online bij Wednesday Whiskey.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.