A.P.C. Louis W. Ferris Bomber,

A

Weet je die belachelijk harde suède bomber van A.P.C. nog? Mooi. Die zand kleurige is dus alweer enige tijd geleden uitverkocht, maar niet getreurd A.P.C. heeft diezelfde bloedmooie suède bomber nu ook in een bruine kleur gereleased. En ja, ook deze werd vroeger gedragen door je opa en je pa, maar ja, ook deze is precies wat jij nu nodig hebt.

Wat een belachelijk lekker jassie is dit. De prijs is overigens nog steeds niet gezakt, voor bijna een rug loop je met deze jas aan je schouders. Groot voordeel is wel, na een paar jaar is deze nog even tijdloos. Sterker nog wanneer jij pa of opa bent en je kleine net zo oud is al jij nu, dan zal die jouw A.P.C. jassie ook haten, net als jij dat suède vodje je van jouw ouwe. Mooi hoe fashion dingen gaan. Kopen kan overigens bij Mr Porter.

A.P.C.-Louis-W.-Ferris-Bomber

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.