ANT Origins Spring Summer 2016 1st Drop,

ANT Origins Spring Summer

Wat zei ik vanochtend? Juist, de Hollandse tour, daar was ik aan begonnen, plus daarbij geen schoenen. Voor een keer moeten je toch een dag zonder nieuwe schoenenposts aankunnen? Dacht ik ook. En voor deze eerste drop van het nieuwe seizoen van onze vrienden van ANT Origins moest ik natuurlijk wel even ruimte maken.

Godverdomme wat gaan ze lekker daar. Deze collectie kent weer goede invloeden van de gouden tijden van de jaren 90 streetwear. Denk Tommy Hilfiger, Nautica en Ralph Lauren. Gooi daarbij een vleugje ’92 Olympische Spelen doorheen en je krijgt deze belachelijk harde drop van ANT Origins. Alle invloeden zie je terug in de vlakverdelingen en prints. En die komen dan weer terug op quilted shirts, longsleeves, sweater, tees en shorts.

De basis wordt gelegd in combinaties van grijstinten met zwart en navy met meerdere blauw tinten, daarbij komt dan her en der een lompe knalkleur als geel of rood. Mijn persoonlijke favorieten uit deze collectie zijn de 4 panel caps en de jerseys met drie-kwarts mouwen. Maar eigenlijk kan je alles gewoon blind bestellen en weet je dat je on point als een malle bent. Dat bestellen gaat trouwens prima via die nieuwe ANT Origins website.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.