Aquascutum Emsworth Vicuna Long Sleeve Shirt,

Aquascutum

Diep in mijn hart zou ik een hooligan willen zijn. En dan niet eentje in een trainingspak, nee, ik wil zijn zoals die lui die je her en der verspreid bij de verschillende clubs ziet lopen, casuals. Stijlvol als een malle. En ze schijnen nooit op zij te gaan. Ah je kent ze wel, de juiste hoeveelheid Stone Island, de jusite sneakers, of de juiste Clarks, het goede shirtje en de perfecte jas. Kom op, jullie hebben Green Street Elite wel gezien toch? Nou zo alleen dan minder gay.

En de snelste stap om er bij te lopen als een GSE is het scoren van een Aquascutum shirtje. En nee hierbij verheerlijk ik het bestaan als hoolie niet, hoewel, het is goed toeven heb ik vernomen. Ik verheerlijk hier wel het hebben van een stijltje, en die casuals hebben godverdomme een heerlijk stijltje. En dus stuur ik je graag naar Stuarts London, om daar effe op mee te varen met dit Aquascutum Emsworth Vicuna Long Sleeve Shirt.

Aquascutum

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.