Blue Blue Japan Souvenir Jacket,

Blue Blue Japan Souvenir Jacket Header

Twee weken terug ramde ik al die Levi’s Bomber op je beeldscherm, in dat item gaf ik een kleine introductie in de Souvenir Jacket hype. En shit is aan. Gellof me, shit is gruwelijk aan. Wanneer Japanse denim labels zich met deze trend gaan bemoeien weet je gewoon dat het einde zoek is.

Blue Blue Japan dropte deze Souvenir Jacket, een blauwe satijnen variant met vrij typische Japanse tekeningen erop geborduurd, van golven tot tijgers en Mount Fuji, je vindt ze op deze jas. Alles in blauw op blauw uitgevoerd, dus niet overdreven in your face, maar toch bijzonder dope. Net als de prijs. Maar dat mag je verwachten bij Blue Blue Japan. Je scoort het overigens, zoals gewoonlijk, bij Mr Porter.

Blue Blue Japan

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.